onsdag 12. oktober 2011

Prinsessen på erten...

Jenny er fullstendig nedrøytet etter siste kullet og er et sørgelig syn der hun tusler rundt med den beinete lille rumpa si. Jenny har til vanlig en imponerende pels med kraftig manke, men når fjærene faller så forvandles den lille bamsen til en præriehund med store ører...

Det er enda godt det finnes fine ulldekken å få kjøpt for det er kaldt ute nå og Jenny elsker å gå på tur. (Jenny er turkompisen til Emma og idag er det deres langtur. Emma har for øvrig lagt seg oppå joggeskoene mine for å være sikker på at hun ikke blir avglemt, men Jenny har en litt mer avslappet holdning oppå sofaputene.)

Her i huset har hver hund sin egen turkompis ettersom jeg syns det er enklere å gå med to hunder av gangen... (Stakkar Askedask har ikke noen turkompis, men så går han kun tur bort til postkassa og tilbake også da...)


Nå har jeg bestilt time til veterinær i neste uke for tannpuss og vaksinering. Nå skal alle få stelt seg før matmor skal ut på jobbereise og jeg hører lommeboka mi ynke seg allerede... :)

Ingen kommentarer: