mandag 30. august 2010

Rabiestitrering

Idag fikk jeg telefon fra veterinæren som kunne fortelle at Emma hadde godkjent nivå på rabiestitreringen. Det betyr at vi kan reise med henne hvor vi vil! Woho... Om jeg orker, og om forholdene ligger til rette for det, så reiser vi bort for å parre henne i år eller til neste år...
Bildet er for øvrig tatt i helga da vi var på campingtur til Støren. Det var Hundefestivalen på Støren i helga og når man kjeder seg litt på kvelden så er det vel lurt å klippe hund på lys tøysofa? Liiiitt lite gjennomtenkt, men ekstraarbeid er alltid gøy!

På lørdag ble "Hummingbird av Machiggian" (Timon) BIR & BIG4-valp, "Honeycorn av Machiggian" (Honey) BIM-valp. "Gambler av Machiggian" (Dumle) gikk i juniorklasse for første gang og fikk 1,1 med CK og han ble 4BHK.
Maud fikk slett rødt, Polly fikk ck og ble 3BTK. "Nordsands I'm Marvellous" (Emily) ble BIR & BIG3.
Søndag ble Timon BIM-valp, Honey tok BIR, BIG + 3BIS-valp! Dumle fikk 1,1 + HP, Maud fikk igjen slett rødt, Polly fikk 1,1 + HP. Emily ble slått av vakre Diva og ble 2BTK. Ettersom Emily tok begge tispecertene i helgen så har hun nå 11 cert, både store og små, og enda er hun ikke gammel nok til å bli champion... :)

1 kommentar:

Anita Solvik sa...

Gratulerer med godkjent rabies prøve <3<3 Kjekt ja :0)

Må jo også gratulere deg som oppdretter av disse nydelige valpene som gjorde det så flott på utstillingen i helgen :0) Dyktigr eiere ....jepp :0) men her ligger en dyktig oppdretter bak også ;0) Grattis Lillian