onsdag 21. januar 2009

Hva vi gjør om dagene....

Hedda tar seg ofte av sortering av dvd'ene, og hun er en ivrig kjøkkenrydder i tillegg. Vi må skaffe barnesikring på dører og skuffer straks for ellers blir hundene meget tykke etterhvert. Hedda syns nemlig det er moro å finne forbøtta og mate hundene...

Vi har kjøpt ny tripp-trapp-stol til Hedda og en ny lenestol. Hedda satt i den i fem minutter før hun fant ut at hun måtte fortsette arbeidsdagen sin. Hun jobber lange dager stakkar! ;)

Raggene er forresten en gave fra mormor og er Hedda's nye favoritt. Sikkert fordi de er enkle å ta av og på selv... Hun fikk også flotte elgskinnstøfler, men de brukte hun i noen minutter før hun spaserte bort til hundesenga og ga dem til Bea.

... ellers hører vi MYE musikk for tiden.... Her er orkesterlederen en anelse irritert på grunn av at jeg skrudde ned lyden litt... Hedda fikk seg barneorgel av mormor og bestefar Martin i julegave, og vi er veldig "glad" i det. Faktisk så glad at vi vurderer å sende Hedda på besøk for å spille litt... ;)

Og vi bader hunder... bading, klipping, kloklipp og et forsøk på hundedressur innimellom...
Maud er fremdeles et monkeytroll og er nå 5 mnd gammel... Hun har såvidt begynt å få litt sort hår på halen så nå gleder jeg meg til å se henne med voksenpels etterhvert.... :)
Idag skal jeg klippe hunder igjen... :)

2 kommentarer:

Tone sa...

Søte Hedda! Grattis med nye stoler.

Anonym sa...

Hehehehe, Hedda må jo også ha noe å syssle med om dagene:) hun er så søøøøt at:)) Stå på Heddamor:)

-Janne-