tirsdag 4. mars 2008

Snart er våren her.....Jippiiii!

To kåte hanner er ute i snøen for å kjøle seg ned... hehe... Emma er nå høyfertil og de arme mennene vet ikke hvilken fot de skal stå på. Albert & Pirate må ut noen turer så matmor får hvile ørene sine. Pirate hyler, stønner og oier seg over at han ikke får være i samme rom som Emma.... Albert er mer avslappet, men han kan ikke skryte på seg å være avslappet han heller... Askedask derimot er en mer dannet herremann som tusler i hælene på matmor. Han får lov til å være sammen med damene ettersom han ikke bryr seg nevneverdig om de velduftende damene... ! Han er en søt liten maskot! :)

Lille Herr Albertsen.... En koselig liten pom som holder på å komme i "grisegutt-alderen"... han elsker å være ute, men drar alltid med seg et tonn snø inn. Kram snø og menn med hår på brystet går ikke godt sammen.... :)

Snuppa er på langt nær kommet i grisealderen, men hun er derimot i gnage-på-alt-som-ikke-er-lov-alderen... Hun gnager på senger, ledninger, møbler, listverk, matskåler, pledd etc.... Jeg har nå flyttet vekk alt som er strømførende og må følge med valpene hver gang de er ute av valpeinnhengningen....
Lucy holder et skeptisk øye med det lille skadedyret! :)



Fem minutter etter at hun ble jaget vekk fra sengen av Lucy, så er den lille gnageren tilbake igjen... Hun fikk utdelt et tyggebein ettersom det klør i tennene for tiden, men ikkeno slår skinnsenger.... :)
Askedask & Lucy er meget skeptisk til om dette er lov...



Bertil & Albert leker godt sammen så lenge det ikke er noen løpetispe i nærheten.... Albert er så skjønn med valpene. Han legger seg ned og lar dem gnage på alt fra ører til labber.... (For ordens skyld; Albert er den uflidde lodotten med bleie....)


Og mens Albert er opptatt med å leke med valpene så benytter Snuppa anledningen til å stjele tyggebeinet til Albert.... Alt smaker bedre når det er stjælt.... :)

Valpene er nå seks uker!!
Tiden går så fort....

3 kommentarer:

jackdows sa...

Du har verkligen händerna fulla =0)) skulle inte vilja byta med dig...jobbiga herrar är pest...busiga barn går lättare att så ut med =)

Lillian sa...

Det ER mye jobb med hanner og tisper sammen. Hvertfall når hannene blir så stresset som Pirate blir... :S

Jeg vurderer sterkt å sette ham på fór så han får det litt roligere rundt seg.. :)

Kanskje du vil passe ham? haha

helen ღ sa...

Hi hi - slike snøklumper får også mine i pelsen, jeg pleier å la de tørke litt i bura før de får gå løs inne.