søndag 16. mars 2008

Besøk av x-verdaling-pomforum-dame-og-mann :)

Sånn ser det ut på golvet vårt når vi får besøk... En drøss bikkjer som er nysgjerrige på nye mennesker.... Besøket fra Oslo har en liten pom selv som dessverre ikke var med i dag. Men kanskje Snoopy tar turen innom for å løpe tulling i hagen vår til uka...??

Snuppa har fått seg en beundrer... Men det spørs om mor Jeanette i Fredrikstad hadde protestert om vi hadde sendt henne til Oslo i stedet... :)
Tassen & Snuppa har forresten lært seg å gå trappa ute. Snuppa er en bedagelig anlagt dame som foretrekker å løpe inne fremfor å fryse baken av seg ute i hagen, hun hopper derfor fort opp trappa og stiller seg foran inngangsdøra når hun er ferdig med tisseturen...
Tassen syns derimot det er moro å løpe sammen med de store pommene ute i hagen. Han blir ofte løpt overende under leken, men han er tøffere enn toget og fortsetter i samme tempo etter at han har kommet seg opp på alle fire igjen...

2 kommentarer:

Marianne Nørholm sa...

Fullt hus og stormende jubel :)
Valpene er bare blitt utrolig søte :) Og de er små pøbler skjønner jeg, akkurat slik valper skal være ;)

ChatrinesLiving sa...

Heisann!
Her var det vovver ja!:)
Chablis sin løpetid ser ut for å ha gått forbi...ikke vet jeg?
men den kommer vel engang.
Jeg ligger rett ut i influensa, typisk, men jeg håper det gir seg FORT!
Stakkar chablis ja, hun har ikke egen "etikett"... Men jeg har litt planer for å lage henne ei ny hjemmeside, eller kansje egen blogg etterhvert.
Å lille albert da stakkar, håper han er frisk nå:)
Hos oss skal det bare slappes av i påsken, ungene er i oslo så det er stille her. Blir nok ikke mange ski-turene nei;)
Go påske til "hele hurven"!