mandag 18. april 2011

Mandag 18. april

Idag dro jeg sørover for å hente hjem Timon (Hummingbird av Machiggian). Jeg dro til Stjørdal for å møte Bodil på "halvveien" og fant etter få minutter ut at Timon er nært beslektet med høns... Han ga kraftig uttrykk for at han mislikte å dra fra mor & far, men da han fant ut at det var pene damer som luktet godt på Verdaln så slo han seg fort til ro.
Timon har allerede rukket å sette på plass Teodor og han har begynt sjarmeringen sin av pomdamene. Han syns virkelig at løpetispene er superfine, og han reklamerer jevnlig for sine tjenester (derfor går han med bleie inne).
Det er ikke bare pomtisper Timon har sansen for. Han eeeeelsker min mellomste datter Maria. Hver gang Maria kommer inn i rommet så vet han ikke hvilken fot han skal stå på. Han ruller seg rundt og gnir seg inntil henne... Snodige lille mannen...


Timon skal være her ei uke eller to for å se om han får parret ei tispe. Så får vi bare se om det går... Time will show!

1 kommentar:

Anonym sa...

Lille monnen jo! Mammsen savner han, men vet han har det som plommen i egget på påskeferie i Verdalen. Håper han får til den jobben han er hentet inn for å gjøre å at det blir noen supre valper om ett par måneder :) Timon velger seg gjerne favoritter, så du må hilse Maria å si at hun er en heldig utvalgt ;)