tirsdag 9. august 2011

Storfint besøk fra Selbu

Bertil's lillebror, Niklas, er fire måneder nå og var her på besøk for første gang. Bertil er Polly's lillebror som vi solgt til Lise & Morten i Selbu. Bertil begynner å bli en voksen og dannet mann med flott gemytt. Bertil har forandret seg mye siden sist jeg så ham; han har fått mer macho mannefjes, masse pels og han har fått mye mer kropp siden sist. Lise & Morten er derimot like flotte og hyggelige som de alltid har vært! :)
Til venste Nasse Nøff, Lise & Niklas med Marve i fanget. Marve bruker være den rolige, sindige lille valpen som foretrekker å kose seg i fanget, men idag hadde han visst spist kengurumat for han hoppet rundt og lekte seg som bare det...
Fra venstre; mamma (& bestemor) Jenny. Pelsdotten Milo i front, Niklas, Lise, Marve, Nysgjerrige Nils og Hedda Aurora... Valpene ble veid igjen idag og de veier ca. 500 gram alle mann. Helt fin vekt på fire machomenn! :)
Pr. dags dato ser det ut som Marve arver mamma Jenny's fine røde farge, Milo blir lys orange og turbobamsende Nasse & Nils ser ut til å bli orange sobel. Jeg hadde planer om å få tatt bedre bilder av firlingene, men det ser ut som jeg har for få timer i døgnet. Bedre bilder kommer snaaaart!

Ingen kommentarer: