fredag 11. juli 2008

Oppussing utvendig....

Idag kjøpte vi ny "port"... Sånn smijernsak som klematisen kan klatre på... Poenget med den var at folk skal se hvor de skal finne åpningen på gjerdet nå.. Blir litt vanskelig å vite hvor man skal gå inn når det ser likedan ut hele veien rundt tomta.... Kanskje vi får mer besøk nå??!? :)

Vi holder for øvrig på å skal legge brostein foran her...

Huset sett fra gårdsplassen... Fint med nye sprosser ja?
Vi har sådd ny plen, satt opp nye lys og ordnet enda et bed i front også... Og jeg kan fått meg fine, fine russiske piler også kalt skjørpil (treet som står midt foran der..)
Vi har plantet to sånne piler på baksiden av huset også... Jeg syns de ser så fine ut når de vokser seg store og kompakte med den kuleformete kronen...
Enda et av huset.... og den nye bilen til Wiggo. En Chrysler Grand Voyager.. (Jippiii enda mer plass til hunder... :))
Vi skal få kjørt på litt stein på plassen også... Har egentlig lyst på brostein, men den blir ikke i år...

Vi har plantet eple- og plommetre også... Nå har vi så mange bærbusker og frukttrær på tomta at vi kan brødfø halve Etiopia... (Og nok til at hundene blir dårlige i magen...)


Huset sett fra framsiden.... Buskaset skal bli erstattet med et svært rosebed etterhvert...
Ble annerledes med sprosser og blå dør....

Emma på "skattejakt" i bakhagen... Det hender jeg kaster ut en neve fór av og til så de får søke litt... Veeeeldig populært hos matglade pommer....

5 kommentarer:

ChatrinesLiving sa...

Skal si dere har fått det fint ute! Å den porten blir jo riktig så idyllisk:) Ka tru når det vokser til... supert!!

Anonym sa...

Det blir kjempefin:)) Missunnlig på dere ja:))))hehehehehe....Godt med go plass,å så har dere så masse muligheter på tomta! Heldigriser.... Flink er dere:)
Helgaklem fra Janne å Co

Anonym sa...

Vad fint ni gjort tomten och huset sedan jag var hos er sist...ni har varit flitiga(Wiggo?)
Ser att Charm bytt namn till Selma, och att hon är tjock...här är Diva också RIKTIGT tjock och hon her 2 veckor kvar!...nu hoppas vi att förslarna våra går bra och att vi får många fina pigor=0))

Anonym sa...

En liten kommentar til Maggan: Tusen takk for kompliment, men Lillian har minst gjort like mye som meg. Kjekt å være sammen med ett arbeidsjern.
Wiggo

Helen sa...

Så fint og velstelt det blir i hagen din (skulle ønske hagen min var det...), og huset ditt ser også veldig koselig ut.
Vi har også Chrysler Voyager - veldig kjekt når vi skal ha plass til både barn og to hundebur :)Vi liker den veldig godt!