onsdag 27. februar 2008

Jenny's valper...

Om natten sover valpene i valpeinnhengningen på hunderommet sammen med mamma Jenny. På dagen er de derimot i en valpeinnhengning mellom stua og kjøkkenet vårt. De tar seg av og til noen stikk-turer ut i stueområdet, men det er masse skumle ting der inne. Blandt annet fant Bertil en crocs-sko som var så skummel at han måtte skremme den med knurring og boffing.... :)
Valpene leker seg mer og mer for hver dag som går, og de er nokså hardhendte med hverandre (og med de små ikea-bamsene).


Bilde av Baby som nå har skiftet navn til Snuppa. Hun er nå fem uker gammel og blir bare penere og penere... Hun er en forsiktig liten dame som elsker mamma'n sin.
Jeg har begynt å klikkertrene valpene, og Snuppa har allerede skjønt at klikket betyr godbit :)


Baby er litt mindre enn sin storebror og veier 400 gram på 5 uker. Hun har allerede begynt å lysne mer i pelsen og det skal bli morsomt å se hva slags farge hun får som voksen. Jeg tipper hun blir veldig lik pappa'n sin i farge.



Tjukke-Bertil feiret femukersdagen i går med å spise masse mat og leke med Snuppa, akkurat det samme som han gjør hver dag. Ikke rart han er en tjukkas... Han er veldig kort i kroppen så nå er han omtrent like bred som han er lang... hehe... :)
Vi trener litt på å ha på showline, på å stå på stellebordet, å ligge i fanget for å få klippet klør/potehår, og å stå fint uten å knurre til børsten når man skal stelles... :)
Om noen dager skal vi ut og hilse på folk for at den store verden ikke skal bli så veldig skummel når de skal reise hjemmefra... :)



Vi har fått mange henvendelser på valpene, men begge valpene er allerede tinget. Lille Snuppa skal til Jeanette i Fredrikstad og Bertil øver seg på å snakke svensk... :)


1 kommentar:

ChatrinesLiving sa...

Så fin de valpene har blitt!!!
Å nå venter jeg bare på chablis sin løpetid. Men....det ser jo ut til å vare å rekke før den kommer....