søndag 24. februar 2008

Barnedåp


Hedda Aurora Norberg-Skjerve


Døpt i Stiklestad Kirke 24. februar


Bilde av Hedda & mormor etter dåpen. Hedda er en veloppdragen dame som var stille som ei mus under hele gudstjenesten. Ettersom vi ALLTID er ute i siste liten ble det kort tid på oss til stell og amming før dåpen, og jeg så for meg skrikescenario uten like. Men Hedda sovnet på slutten av gudstjenesten av alle inntrykkene i kirken... Hun er så snill, og det hun jo ha arvet etter mamma'n sin.... hehe...

Bestefar Martin var syk og jublet ikke da jeg ville ta bilde; ergo han mangler på film... Men jeg satser på å ta det igjen ved en senere anledning. Evnt ta sovnet-i-stolen-sin-bilder om han fortsetter å være like lite samarbeidsvillig...

Hedda i armene på presten Sabine, pappa Wiggo, søster/fadder Maria, diktatoren (også kalt mamma), søster/fadder Christine, fadderne Ingunn og Tommy.

Vi hadde selskapet hjemme og de som kom var: Mormor Grethe Irene, Bestefar Martin, Farmor Alice, Tommy & Ingunn, Stig & Iman, Christopher & Fredrick, Tone & Kristian, Marit, Christine & Maria, mamma & pappa, og hovedpersonen Hedda.

Onkel Torbjørn oppi Tromsø kunne ikke komme, Farfar Harry og Martine var i Afrika og deltok heller ikke. Morfar Dagfinn var hjemme med lungebetennelse.

Stakkars små voffser måtte pent finne seg i å stå innestengt store deler av dagen. De fikk vel omtrent sjokk ettersom de er vant til å få gå fritt. Men Emma fikk komme inn og utføre støvsugertalentet sitt. Emma innehar verdensrekorden i å spise krumkakesmuler fra golvet, og hun imponerte stort ved kakebordet (under en ung dame på 1,5 år) i dag.

For å se flere bilder fra dagen; gå inn på linken under her på Wiggo's Werden! :)

http://wiggowerden.blogspot.com/

1 kommentar:

Anonym sa...

Gratulerer med vell overstått barnedåp :)
Tenker dere har masse kaker som må spises opp de neste dagene ;)

Hedde var utrolig nydelig i dåpskjolen, og ja, hun har nok arvet sitt rolige temperament av mammaen sin, det er jo mammaene som preger alle de positive tingene ;)