torsdag 17. juni 2010

Masse skrik og masse ull...

På bildet: Askedask lykkelig uvitende om mors grusomme planer om bading og det som verre er...
Det er ikke greit å være hanner i løpetidssesongen og nå har Albert hylt i flere dager. Jeg begynner å bli mektig lei, men det er nok ikke lenge igjen til løpet er ferdig for denne gang. Det er litt mer styr når man har hanner og tisper i samme hus, selv om man har rom så man kan skille dem når tispene er i brunst.
Nå skal vi gjøre det enda enklere for vi ordner dør fra hunderommet og til baksiden av huset. Da blir det enda enklere å forflytte dem ut i forbindelse med mating og lufting. Vi vil helst ikke ha noen uhell der gitt... :)
Og så skal vi gå til enda et drastisk skritt for vi skal kastrere den eldste hannen i flokken. Uten å nevne noen navn så tror jeg det er Askedask som kommer til å sørge mest over det...

Askedask etter at jeg klippet av ham 2 kg pels idag... Stakkar Ask syns det er pyton med bading og klipping, men han syns det er enda mer pyton med kloklipp. Han skulle bare visst at vi planlegger verre ting enn kloklipp i nær fremtid...

3 kommentarer:

Anonym sa...

*smelt* Nydelige Ask <3 Halvsøster Abelone hilser så mye ;)
Nina

Anonym sa...

Så fin han ble!

Tenker det var godt å få stusset seg litt selv om det var kjedelig å stå i ro jeg. Om/hvis (styk det som ikke passer) sommeren kommer til Trøndelag så setter han nok enda større pris på det ;)

Lillian sa...

Askedask hilser til sin lillesøster :)