tirsdag 6. august 2013

På loffen i Lofoten

 
Sara med djeveløyne. Hun slekter på meg for jeg får alltid lysende øyne på bilder ;)

Vi har vært på ferie i Nord-Norge og da må man selvsagt prøve å klemme inn en utstilling mens man likevel er i området. Pga store avstander så er det ikke ofte jeg reiser nordover på utstillinger så det var så moro å se noen "nye hunder" og masse trivelige folk...

Alpha Lyrae's Dirty Dancing  "Sara" ble stilt i Lofoten i juniorklassen. Hun ser ut som en hengslete tenåring for tiden og har fremdeles en del "monkeypreg", men god trening er det uansett.

3/8 stilte vi for Anne-Mari Haugsten og Sara fikk Excellent og Konk 1, men ikkeno mer. Kritikken var ikke verst da: " Feminin tispe av meget god type. Meget godt hode og uttrykk. God hals og overlinje. Vel ansatt hale. Harmonisk vinklet. Vel ansatt og båret hale. Velkroppet. Bra pels for alderen. Gode bevegelser." (Ja, jeg vet at hale står to ganger, men det gjør det på kritikken også. De syns vel halen var superfin da. Verdt å nevne mange ganger! ;))

4/8 stilte vi for Nina Karlsdotter og det ble nok en Excellent og Konk 1, men ikkeno mer. Kritikken ble:" Feminint hode med bra proposjoner. Mørke øyne. Velbåret store ører. Bra hals. Plan overlinje. Velbåret svans. Bra kropp og proposjoner. Passe beinstamme. Bra føtter. Harmonisk vinklet. Bra steg fra sidan. Tett bak og litt løs fram. Rikelig pels. Lovende krage. På større sidan."


Her bodde vi i Lofoten. Veldig flott beliggenhet ved sjøkanten, men ikke særlig mange naboer utover hester og sauer.
Vi hadde det flott på ferie med fem av hundene med på lasset, men det var godt å komme hjem til vaskemaskin og resten av hundene også :)

Ingen kommentarer: